Impressum

Licentiepro B.V.
Entrada 100
1114 AA Amsterdam

Telefon: +31 20 210 8800
E-Mail: info@licentiepro.nl

BTW-nummer: NL858184540 B01
KVK-nr.: 70193959

General manager: Mark van Meteren

Inhoudelijk verantwoordelijk: Licentiepro B.V.

De Europese Commissie heeft een internetplatform opgezet voor de online beslechting van geschillen ("OS-platform") tussen ondernemers en consumenten. Het OS-platform is te bereiken via https://ec.europa.eu/consumers/odr/

We zijn niet bereid en niet verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Neem contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming
Voor vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens, suggesties of klachten over gegevensbescherming kunt u contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming.

Aansprakelijkheid voor inhoud
Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's volgens de algemene wetten. Wij zijn als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen om het gebruik van informatie te verwijderen of te blokkeren in overeenstemming met algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke inbreuk. Zodra we ons bewust worden van dergelijke schendingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links
Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor deze inhoud van derden. De betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's werden gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen op het moment van linken. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van linken. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. Zodra we ons bewust worden van wettelijke schendingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright
De inhoud en werken die door de site-exploitanten op deze pagina's zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het auteursrecht. De duplicatie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze pagina niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. In het bijzonder wordt inhoud van derden als zodanig gemarkeerd. Mocht u toch kennis nemen van een inbreuk op het auteursrecht, dan vragen wij om een overeenkomstige kennisgeving. Zodra we ons bewust worden van wettelijke schendingen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.